Mina hobbys

Jag har en hel del hobbys och tänkte det var dags att dela med mig om vad jag tycker är kul. Jag gillar bland annat yoga och tabataträning, men jag har också ett stort intresse för hälsosam mat och matlagning samt katter. Har du hört talas om tabata tidigare? Det är en sorts högintensiv träning (HIT), som blandas med korta pauser. I kombination med yoga tycker jag att det är en helt fantastisk träningsform.

Yoga tränar jag flera gånger i veckan. Det är bra både för kropp och själ. Kroppen tränas i styrka, smidighet, balans och viss uthållighet. Därför har jag även nytta av yogaträningen för min tabata, men även i vardagen. Själsligt blir jag även starkare av yoga, och får ett större lugn inombords. Visste du att det finns flera olika typer av yoga som är olika intensiva och svåra att utöva? Vilken är din favorit?

Min passion för mat

Mina hobbysFörutom träning är jag som sagt intresserad av hälsosam mat och matlagning. Kost och träning går hand i hand för mig. Därför försöker jag lära mig så mycket jag kan om båda delarna för att få bästa resultat av träningen, men också för att må bra helt enkelt. Idag finns det många trender inom vad vi ska äta och inte. För mig är det viktigaste att hitta en bra balans och vara noga med val av råvaror.

Råvaror ja. Hur brukar du tänka där? Jag vill gärna välja ekologiska och närproducerade produkter, framför allt att de är lokalt producerade. På det sättet gynnar jag också mindre och lokala företag. Samtidigt är det jätteviktigt med bra kvalitet och näringsvärde. Här på bloggen kommer jag att dela med mig av härliga recept och fina bilder från mina matlagningsexperiment. Dessutom blir det spännande trendspaningar på senaste nytt inom hälsa och kost!

Mitt tredje stora intresse, utöver träning och mat, är alltså katter. Dessa underbara djur med sin starka individualistiska karaktär! Jag kan aldrig få nog av katter. Idag finns det till och med kattkaféer i flera städer ute i världen för sådana som mig. Men också gulliga videos och bilder på nätet, som du kan förlora sig i. Fast helst umgås jag såklart med riktiga katter. Inte minst min egen som du lär få stifta bekantskap med.