Möt min katt

Min katt är mitt allt. Hon är av rasen munchkin som är känd för att ha kortare ben än vanliga katter. Man kan säga att det är kattvärldens tax. Min katt är svart vilket är en vanlig färg för denna ras. Vi har hängt ihop i flera år nu och gör allt tillsammans och hon följer mig vart jag än går i lägenheten. En sann vän som jag håller kär.

På sistone har jag börjat fundera över om jag kanske ska skapa en egen profil på Instagram där följare kan få följa hennes liv. Behöver jag säga att hon är väldigt fotogenisk? Jag vet inte hur många bilder som jag har på henne i min telefon. Det kommer inte vara några som helst problem att fylla ett flöde på Instagram om ni förstår vad jag menar. Hon är så söt!

Möt min katt

Min katt på Instagram

Som den kattfantast jag är följer jag såklart redan många andra kattkonton på Instagram och andra ställen. Mysigast tycker jag det är att följa konton som har lyckats skapa en röst åt sitt husdjur så att jag som följare kan känna att jag stegvis lär känna djuret och dess upptåg. Jag tror att jag skulle trivas bra med att formulera dessa bildtexter med hennes ”röst” så kanske blir det ett Instagram-konto ändå.

En sak jag funderar över är vilken nisch jag ska välja eftersom det redan finns så många konton med samma tema. Jag hittade henne på ett hem för övergivna katter så det har alltid varit viktigt för mig att hon ska känna sig trygg hemma hos mig. Det tog en stund innan hon vågade röra sig fritt och gå på upptäcktsfärd på min balkong. Jag funderar ofta på vad hon har varit med om tidigare i livet.

Hur gör jag för att nå många följare? Jag tror att om jag lyckas fånga henne när hon är som allra gulligast så borde det inte vara några problem. Men även att kanske låta henne berätta om hur hennes resa genom livet har varit. Vem kan motstå en katts berättelse? Inte jag i alla fall. Jag är så oerhört tacksam att våra vägar möttes på katthemmet. Dags för henne att få berätta sin sida av det.