Provläs 45 sidor av min bok online på bokus.com

  Klicka på denna bild för att komma till provläsningen och klicka sedan på provläs längst nere i högra hörnan.

Klicka på denna bild för att komma till provläsningen och klicka sedan på provläs längst nere i högra hörnan.

Du kan göra det direkt online utan att ladda ner några program, bara till att börja läsa, 45 sidor av boken. Men jag noterade att prologen inte stod med vilket jag tycker är bra! För att då får man inte veta hela början av boken. Kul! Hoppas att ni gillar vad ni får läsa! Vi jobbar med att få ut boken så att man kan köpa den digitalt. Jag fick jättedåligt samvete när jag fick veta att min upplaga vägde 1,6 ton! Klicka på provläs längst nere i högra hörnan  av boken som på bilden här.

Ha en fin dag fina människor! <3

kramar från mig :)