Auktion på Tradera till förmån för arbetet mot trafficking

Real Stars:  Inför Eu:s anti-trafficking dag 18 oktober uppmärksammar Realstars det moderna slaveriet genom kampanjer, event och en auktion. Realstars står för en viktig och unik röst för att motverka efterfrågan genom Fair sex budskapet. Vi vill inspirera fler att säga Ja till Fair Sex och vägra acceptera sexhandel och andra former av sexövergrepp. Tillsammans med auktionen så tar många kända personer just nu ställning genom vårFair Sex t-shirt och budskapet Fair Sex med #FORFAIR6

Auktion på Tradera
Den 8 oktober inleds auktionen på Tradera, där pengarna går oavkortat till det förebyggande arbetet mot trafficking. Många svenska artister och kända personer, så som Filip & Fredrik, Jens Assur, Jill Johnson, Håkan Hellström och Kapten rödstödjer initiativet genom att skänka någon sak , bok eller konst till auktionen. Det är med stor tacksamhet som vi presenterar vad dessa personer valt att bidra med. Auktionen hittar ni här.

 • Premiärbiljetter + träff med Filip och Fredrik
 • Signerad fotobok av Jens Assur 
 • Signerad ”lifestylebok” av Jill Johnson 
 • Håkan Hellströms unika singel och numrerat konstomslag 
 • Kapten Röds album och väska -
 • Biljetter till föreställningen KIDS av Peter och Anna 
 • Gåvopaket av Babben Larsson 
 • Hannah & Amandas kommande bok
 • Teckning av Moley Talhaoui
 • 4 exklusiva biljetter till Idolfinal
 • Middag med The Fooo 

Konst från mediagymnasiet

”Vem köper sex? Matilda Sjöblom, Lisa Eriksson och George Persson riktar sig i sin kampanj mot sexköparen.”
Av: Matilda Sjöblom, Lisa Eriksson och George Persson.
RealStars besökte gymnasieelever på Mediagymnasiets fotoinriktning. Eleverna fick i uppgift att skapa bilder med syfte att motverka efterfrågan på sexuella tjänster och få fler att inse att efterfrågan är den största orsaken till att trafficking och sexhandel existerar. Resultatet blev starka foton, vars budskap berör. Köp elevernas känsloväckande konst och bidra till det förebyggande arbetet mot trafficking.

 

Konst från mediagymnasiet

”Cassandra Karlsson och Sofia Modig begav sig till en nedlagd skola och fotograferade den utsatta personen i människohandelns klor.”
Av: Cassandra Karlsson och Sofia Modig.
RealStars besökte gymnasieelever på Mediagymnasiets fotoinriktning. Eleverna fick i uppgift att skapa bilder med syfte att motverka efterfrågan på sexuella tjänster och få fler att inse att efterfrågan är den största orsaken till att trafficking och sexhandel existerar. Resultatet blev starka foton, vars budskap berör. Köp elevernas känsloväckande konst och bidra till det förebyggande arbetet mot trafficking.

Be Sociable, Share!