Camel toe nightmare!

  Kameltå   är ett   slanguttryck  , från   engelskans     camel toe  , som syftar på konturerna av de   yttre blygdläpparna   som kan synas då en kvinna har åtsittande kläder på underkroppen  

Kameltå är ett slanguttryck, från engelskans camel toe, som syftar på konturerna av de yttre blygdläpparna som kan synas då en kvinna har åtsittande kläder på underkroppen 

Vem har inte haft byxor som sitter perfekt överallt förutom just där. Det hände mig senast igår när jag gjorde ett klipp på Filippa K:s outlet butik. Jag hittade ett par jeans för 99 kr som hade kostat över tusen. Jag kunde inte gå miste om byxorna så jag köpte dem sista som var i min storlek. Men dem satt perfekt överallt förutom där. Jag hoppades att byxorna skulle stretchas så att problemet skulle försvinna förr eller senare.

Hemma letade jag efter en tröja som skulle vara lång nog för att täcka kameltån. Men jag hittade ingen varm nog vilket gjorde att jag ännu mer önskade att jag hade haft det perfekta skrevet! Läskigt nog började jag gå in i tankar på att åtgärda det kirurgiskt. Men det var bara en tanke som försvann lika snabbt som byxorna lades i garderoben. Där skulle dem förmodligen stanna för resten av vintern. Inget klipp trots allt, nu när man tänker efter.

Men så dyker plötsligt Smooth Grooves reklamfilm upp med sin produkt som lovar att kicka kameltån tillbaka till öknen där den hör hemma.

Vilket sammanträffande! Jag kunde inte låta bli att leta upp företaget på nätet, för att för mig var det inte ett skämt utan det var dödligt allvar att gå runt med en utstirrad kissemisse. Americas funniest home videos hade visat denna reklamfilm på sin topplista för roligaste sex-reklamen. Hahaha. Not!

Så jag började grubbla och undra: är det verkligen nödvändigt att lägga ner 18.72 euro för en perfekt bula? Vad är det för fel med en kameltå förutom att den i vissa fall kan vara obekvämt tight? Vem ska skrevet vara estetisk tilltalande för egentligen? Killarnas skrev sticker ut mer än tjejernas så rent logiskt så är ju deras kön mer sexuellt provocerande egentligen. Den kan ju dessutom helt oförutsett förändras i både storlek och form, vilket en kameltå inte kan. Så varför har inte något företag hittat en lösning för problemet med mina snuskiga tankar? 

 

 

!