Fullspäckad dag

sverigesradio.jpg

Vaknade för tidigt igår. En vän kom förbi för att hjälpa mig med hela dagen, jag fixade böckerna för signeringen och eventet med Real Stars For Fair Sex. Men först skulle jag till Sveriges radio för en intervju, jag var jättenervös och kände mig blockad flera gånger under livesändningen. Konstigt. Men jag fick igenom många bra poäng ändå. Behöver öva mer i att vara konkret. Intervjun kommer senare idag! Äntligen helg! Men jag måste jobba med min presentation för  en föreläsning som jag ska ha för centerpartiets ungdomsförbund på tisdag. Har föreläst många gånger innan men det är fortfarande pirrigt!

Jag har blivit medlem i Shenet  som är ett nätverk för kvinnor som vill öka affärsutbytet mellan entreprenörer/egenföretagare och företag. De håller till i ett galleri på Kungsträdgården och det var där Real Stars hade sitt event mot Human Trafficking igår. Vi hade en intressant och ögonöppnande debatt om hur man ska ta ställning mot efterfrågan av sextjänster. Det är så inspirerande att umgås med starka kvinnor och vara del av detta nätverk. Ser fram emot nästa event! Tror de ska ha en vernissage där idag! 

Jobba inte ihjäl er nu!

Pussar från mig