Vimmelvideo framskjuten p.g.a upphovsrätter

Vi har mingelvideon färdig men tydligen så måste vi ta reda på lite detaljer kring upphovsrättigheterna innan vi publicerar, då vi tänkte ha med en av Rihannas låtar. Men andra goda nyheter:

Idag var jag och hämtade det sista av rekvisitan från min bokrelease på galleri So Stockholm och jag blev bjuden att delta i ett event. Så roligt att delta i sådana projekt!  Det är sådant jag tycker är roligt! Ser fram emot att träffa människor som är engagerade i sådana projekt! Här följer beskrivningen: 

 Parul Sharma

Parul Sharma

Human Rights & Fair Fucking Sex   

- Det är dags att öppna våra hjärtan..!

Parul Sharmamänniskorättsjurist och rektor Human Rights Academy är inte imponerad av företagens arbete kring mänskliga rättigheter -hon vill att svenska företag tar på sig blåställen i CSR-arbetet.  

  Sibille Attar.

Sibille Attar.

 Vanessa Lopez

Vanessa Lopez

Malin RouxRealStars-organisationen för Fair Sex o anti trafficking berättar om verksamheten där de bla låter förebilder inom kultur- och näringsliv agera ambassadörer. Parul Sharma är en av dem. Andra namn är Caroline af Ugglas, Emma Wiklund och Micael Dahlén. RealStars lyfter Fair Sex i design, konst och mode.  RealStars ett event inför EUs anti-traffickingdagVanessa Lopez, aktuell med boken Jag har ångrat mig, deltar i den avslutande debatten kring Human Rights. Vanessa intervjuades nyligen på Malous säsongspremiär av Efter 10 kring könsidentitet och en öppnare inställning till transsexualitet. Välkomna till nya perspektiv!

Eventet sker i samarbete med BPW - Business Professional Women!