Längesen jag klädde ut mig...

I fredags träffade jag min fina vän Stefan och hade det så mysigt! Vicky bjöd oss på halloween middag på Amba igår, dem fixade veganmat till mig och Linni trots lite om och men (hallå hur svårt är det att slänga ihop en sallad? sa Vicky till dem när de vägrade att fixa det. Tack gumman!) och det var jättegott! Gud vad roligt! Men ändå stack vi hem tidigt. Har blivit värsta hemmagumman nu. Tycker bara om att vara hemma och jobba med mitt förlag och mina projekt. Hade Linni över hos mig och hon ligger och sover fortfarande.

Jag brukar få en sorts depression vid övergången av årstiden sommar-höst-vinter men den här gången har jag inte fått det, tack vare flytande vegan D-vitamin! Placebo kanske eller inte men jag har jättelätt för att gå upp på morgonen nu för tiden och känner inte längre att det sitter en flodhäst på mig. 

Sammanfattningsvis vill jag säga att jag känner mig så nöjd med mitt liv, alla fina vänner jag har som ställer upp för mig och min familj. 

Hoppas att ni börjar med D-vitaminer ni med! Det kan ta lite tid att bygga upp förrådet av vitaminer men det är verkligen värt det!

Kramar till alla människor!