Underbar signering!

Att se alla dessa vackra mångfacetterade varelser på ett och samma ställe var så befriande.  Jag förstår varje gång mer och mer varför indianerna hedrade och värdesatte HBTQI människor. Det är för vår förmåga att manifestera i så många olika färger och dimensioner, det kvinnliga och manliga. 

Det är så vackert och fascinerande att se på dessa människor med blandningen av kvinnliga och manliga kroppar i kombination med kvinnliga och manliga könsuttryck, och ta och rör om det där igen gånger tio.  Där har vi samlingen av människor i transgender day of remembrance, sådan mångfald! Så berikande och själsligt utvecklande! Jag har insett att jag själv alltid lär mig mer om transpersoner. Jag är så glad och nöjd med signeringen och alla förelsäsningar!

Ha en underbar dag! Kramar <3