Ute i vimlet

Igår höll jag på med designen till min nya webshop hela dagen. Det är så roligt med eget förlag, jag lär mig så mycket och inser varje gång mer och mer, att allting är möjligt! Jag kommer att erbjuda en signerad bok till försäljning, för alla som vill ge bort en personlig julklapp!  Jag var på julbord med Maggie på O´Learys. Tio poäng för möjligheten att åka racerbilar och spela bowling. Men som vanligt fick jag nöja mig med lite bröd, rödkål och saltgurka! ! Så ur en vegans perspektiv så får O´Learys bara en 1:a av 5 i betyg för matupplevelsen, och det är för fruktsalladen. För vegetarianer fanns det dock lite mer att välja bland. Men det var inte så att de hade förberett något speciellt för vegetarianer utan det var potatisgratäng och dylikt. 

Får se om jag går på fler julbord. Ser fram emot mammas vegan julbord! Yey!

Ha det fint!

Kramar