Imorgon är det fest!

Idag vaknade jag sur och irriterad. Jag visste inte vad det var som var fel på mig. Kanske hormonerna? Sedan kom mamma, syster och en nära vän till familjen. Jag gjorde mig i ordning och stack till kontoret för att signera böcker. 500 böcker kom till Snipe managements kontor, vars 200 st skulle ha mina hälsningar. Jag trodde att det skulle ta hela dagen, men det tog faktiskt bara två timmar ;). Jag hämtade ut planscherna som jag skickade efter express, som jag ska ha på eventet, tre stycken 70x100 och tre 50x100. Sedan kom jag hem dödstrött. Mamma kramade mig och jag började gråta. Hon sade att jag hade tagit på mig för mycket ansvar och att jag behövde avlastning. Men så är det väl att ha eget förlag. Jag hade aldrig klarat det utan hjälpen från Snipe Management. Patric, Julia och Avera har varit mitt team och stöd. Jag är så tacksam för dem! Nu ska jag fixa med det sista och vara ite social med familjen. Imorgon är en stor och viktig dag. Sedan är det fest! 

Många kramar och pussar!

Vanessa