Vilken fest!

Sminkösen försov sig. Hela mitt schema blev försenat. Jag skulle ha haft en plan b. Fotograferna för press väntade på mig och min agent talade om för mig flera gånger att delegera ut uppgifterna mellan vänner och familj som jag hade där, för att kunna koncentrera mig på mig själv. "Detta är din kväll" sa Patric. Jag var minst sagt stressad, det är mitt eget förlag så jag var tvungen att se till att allting blev perfekt. Det fylldes med folk på en gång! Innan jag fick en chans att andas ut och hälsa på lite folk var det dags för talet. Jag blev så rörd av min vän Patrics tal och att stå där framför alla inbjudna människor som visade sitt stöd var överväldigande.

Jag dricker inte alkohol längre, jag har slutat helt! Får ont i magen av det. Men där framför alla människor  var det nödvändigt. Jag klunkade i mig tre glas i ett svep och ändå bröt jag ihop när jag skulle säga några ord inför alla underbara människor som stod där och skulle lyssna. 

Tack till alla er som har varit delaktiga i att förverkliga en av mina största drömmar! Min familj, Snipe management: Patric, Julia, Avera. Malou von Siverts. Liselotte Frejdig och Amanda Sporre för stöd med korrektur. Peter Elofsson min ängel för omslagsbilden och videotrailern som snart kommer att komma! Ashur Adam som jobbar på Google och har hjälpt mig så mycket!

Tack till alla mina gäster som kom! Det betydde så mycket för mig, hoppas att ni gillar min bok!

Gud hela mitt vardagsrum är fylld av blommor och fina presenter! Har aldrig fått så mycket blommor i hela mitt liv!

Kärlek i massor!

Vanessa 

PS: Jag kommer att publicera fler collage som denna ovan, så håll ögonen öppna!