Jobba på gatan

Igår var en dag full av inspiration. Vi stack till hälsokost butiken Gryningen för att köpa bittersalt som jag ska blanda med vatten för att jag ska göra en rening av mina organ. På vägen dit hittade vi en QX- tidning och även intervjun med mig av Maria Makkar. De dedikerade en hel sida med bilden från mitt bokomslag. Så roligt att bilden blev så fin och jag är väldigt nöjd med intervjun.

Istället för att dra hem och börja med min rening, googlade vi på QX tidningens distributionsställen för att hämta så många tidningar som vi orkade bära hem. Vi hade kommit på en Idé!

Tidningarna var slut överallt, var vi än gick. Vi stack till gaybaren Torget som hade stängt när vi kom. Men jag knackade på och frågade om lov för att få ta tidningar. Tjejen blev chockad över min bunt, men jag förklarade för henne om vår idé om att dela ut dem själva på stan och hon gav tummen upp. 

Min vän kom på att vi även kunde dela ut flyers vilket jag tyckte var ett bra förslag. Att trycka flyers är faktiskt inte svårt. Ena sidan kan ha bokomslaget och andra sidan kan ha baksidan av boken. Dessutom min webbadress någonstans.

Att jobba på gatan och skapa en direkt kontakt med människor är ju old school gerillamarketing. Så varför inte ge det en chans? 

Jag kan trycka T-shirts med vår logga och så kan vi skriva ner lite repliker med information om boken. Sedan riktar vi in oss på vår målgrupp och skapar engagemang! 

Ska bli roligt att gå ut och träffa människor och berätta om min bok!