Jag föreläser i Malmö den 15 februari.

Vi missade vårt flyg  med 15 minuter när vi skulle flyga hem till Stockholm igår. Jag kom hem och jag somnade in skönare än på länge. Det finns inget som hemma! Jag vaknade idag helt utvilad och full av nya krafter inför allting som kommer att hända under 2015. Föreläsning och signering på gång i Malmö söndagen den 15 februari på RFSL:s nystartade café-verksamhet. Ska bli så roligt att både få föreläsa och signera böcker! Hoppas att få se er där!

 

Pussar å kramar!

I have a lecture in my hometown Malmö 15:th of february.

We missed our flight yesterday heading back to Stockholm.When I came home I felt asleep much faster than normal. There is no place like home! Today i woke up and felt so rested and full of energy for everything that is coming in 2015. I have a lecture and a book signing in Malmö sunday the 15 of februari in a newly started cafe for LGBTQI people. Im looking forward for the signing and lecture! It feels so good to work in my old hometown!  Hope to see you there!

kisses and hugs!