Fortsättning följer...

Jag anser mig inte vara en typiskt organiserad människa. Jag har alltid många bollar i luften och lösa trådar som jag fullföljer i min egen tak. Inte mycket till kalendrar och sådant. Min kalender är vita A4 papper som jag skriver ner saker som jag måste göra. Jag stryker med tuschpennan när dem är uträttade. Dem papperna ser ut som f*n efter allt mitt kladdande. Jag trivs så här men jag vet inte vad det är att vara fullständigt organiserad så jag kanske hade kunnat haft lite mindre huvudvärk om jag programmerade om mig själv. Ska nog köpa en kalender eller vad har ni för tips?

Jag träffade fina Johan Larsson som jobbar på SwissClinic. Jag är väldigt kritisk mot de kemiska innehållet i produkter men de passerade min besiktning! Jag har med tiden blivit lite av en expert på att spana in giftiga och farliga ämnen i produkter. Jag fick se deras certifiering från djurrättsorganisationen  Peta (People for the Ethical Treatment of Animals), vilket är ett intyg på att SwissClinic inte testar sina produkter på djur. 

Ser fram emot att testa på deras produkter. Tandblekning, frans förlängning och en roll on för huden! Berättar med om dem produkterna senare! 

Måste iväg nu fina läsare!

Kärlek till er!

Vanessa