Resultat rapport

Idag är det 4 månader sedan jag intervjuades på Malou von Siverts "Efter tio". Idag inser jag att det bästa som jag kunde ha gjort var att publicera boken via mitt eget förlag. Att sitta och vänta på att förlagen skulle ta in min bok kunde ha tagit decennier! 

Jag har medverkat i dem största kvällstidningar i Sverige och det fortsätter att trilla in intervjuer hela tiden! Så otroligt lycklig över detta mottagande. Inte ens böcker från dem stora förlagen brukar få så mycket media sa min agent och vän Patric Nilsson från Snipe Management. 

Jag kan säga att jag lever mina drömmar och att jag försöker att vara närvarande i detta, men ni vet vad man säger om lyckliga stunder. Att det är när dem är ett  minne blott som man njuter av dem som mest.

Det finns mycket som man med facit i handen hade velat gjort annorlunda. T.ex så visste jag inte att jag var tvungen att ladda upp löpsedlar/press via bokrondellen så att bokhandlarna kunde se när jag har varit aktuell i media. Min bok har tagits in av Adlibris och Bokus, samt lite mindre bokhandlare runt om i landet men inte Akademibokhandeln. Jag pratade med ansvarig som sa att det faktiskt var många som beställde boken via deras butiker runt om i Sverige, men att dem ändå inte skulle ta in boken på lager. Blev ledsen när hon sade så men jag hoppas att de tar in den i framtiden kanske. 

Men förutom det, och att min bok inte blev nominerad till QX galan så är allting fint. Jag ser fram emot den digitala versionen av boken sedan den engelska översättningen som är på väg till sommaren!

Jag vill även säga tack till alla som har skrivit recensioner av min bok. Det har varit så bra! Och till er som ännu inte har skrivit en recension kan klicka här för att göra så. Jag blir alltid så lycklig över recensioner!

Podcast, radiointervjuer med mer hittar ni under pressgalleri.

Ha en fin dag här i snön!

Love <3

Vanessa