Qx gala 2015

 Foto: Hänt i veckan

Foto: Hänt i veckan

Igår var det dags att hedra HBTQI- personer och våra hetero vänner. Showen var jättebra och jag gillade att dem hade 90-tals hits tema. Nostalgin fick publiken på fötter och man kände hur alla var så engagerade! Grattis till alla vinnare! Men ibland så känns det som om att det är en grupp i HBTQ gruppen som fortfarande glöms bort. (T)

Me allt som allt så hade jag jätteroligt med Saga som tog med mig på galan för att hon skulle dela ut ett pris till årets Tv-program. Redan vid midnatt gjorde fötterna ont och vi begav oss hemåt efter att ha minglat och dinglat bland massor av fina människor som jag både mig och Saga så mycket kärlek. Tack för det ni som kom fram!

Jag har drabbats av ett virus på min dator som skickar iväg snuskiga bilder som meddelande  till människors Facebook. Hoppas att få bukt med det snart!

Ha en underbar kväll!

PS: Gaygalan sänds lördag kl 21.30 på Tv4

Kramar!

Kolla in Hänt i veckan här.

 Tom of Sweden har nya lakan som man kunde hashtagga så himla roligt!

Tom of Sweden har nya lakan som man kunde hashtagga så himla roligt!