FÖRFATTARTIPS: Att tänka på innan jag signerar kontrakt med förlag

Jag läser ständigt information och böcker om allt möjligt för att kunna lyckas med egen utgivning. Det finns ju självklart fördelar och nackdelar med att ha ett eget bokförlag. T.ex så har förlagen redan etablerade kontakter med bokhandeln. Förlagen fixar allting åt dig och du kan dedikera dig åt det du brinner för och är duktig på: att skriva.

Att bli utgiven av ett stort förlag är ju dessutom ett stort erkännande och mycket prestige för en författare. 

Men bara för att du startar ett eget förlag och ger ut din egen bok betyder det inte att ett stort förlag inte kan tänka sig att ta in din bok. Det är många egenutgivare som har blivit signerade av stora förlag. 

På creative pens hemsida kan man ladda ner en egenutgivares bok gratis! Den är så givande och hon skriver om allt möjligt som man själv inte tänker på. Bland annat vad du ska tänka på när du ska skriva kontrakt med ett förlag.

Klicka här för att komma till deras hemsida för att ladda ner denna bok gratis!