Vanessa: kvinnan med två själar

IMG_4000.JPG

Jag säger alltid samma sak om intervjuer, att detta är den finaste intervjun som gjorts på mig hittills. Men upp till er att avgöra! Klicka här för webbversionen.

Idag skiner solen och jag har en fullspäckad dag planerad. Ska in till stan för att försöka njuta av strålarna som välsignar oss denna lördagen. Senare på kvällen ska jag på middag hos mina vänner Navid & Johannes. 

Denna veckan har det hänt ganska mycket. Lite hemliga projekt som jag hoppas ska bli av, kan inte berätta mycket mer om det, ni får veta ifall det blir av. Det är samma projekt som jag sökte transsexuella till tidigare i min blogg.

Jag träffade även en jätteduktig tjej som ska översätta min bok till engelska! Tydligen kan den bli översatt  mycket snabbare än vad jag trodde, redan innan sommaren är den klar! Så glad för det!

Min digitala bok på svenska är nu alldeles runt hörnan! Har fått kontakt med en jätteduktig designer som hjäper mig med det. 

Ut i solen med er nu och njut!

Kramar Vanessa <3