Gratis webshop med svenska tictail.com!

Jag var chockad över att det tog mig ca 20 minuter att ha en färdig webshop att börja använda direkt för att sälja min bok. Betalsystem kopplar man på några minuter till sitt företagskonto eller privatkonto. Dem tar 2,9 procent av försäljningen + 30 cent per artikel. Detta är den första e-handel portal (vad jag vet) som man inte behöver binda upp sig.

Min gamla e-handel portal Shopify tar betalt varje månad minst 14 dollar bara för att ha en webshop där, dem tar dessutom 2,9% av försäljningen +30 cent per artikel. Sedan måste man betala 300 kr i månaden till sin bank för att införa betalsystem med kort. Sedan finns Paypal som betallösning både till Shopify och tictail.com som är gratis att installera men Paypal tar också en viss procent av försäljningen och dessutom får du pengarna du tjänar betalt i kvartalen!

Med ticktails betallösningar får du pengarna inom 3 dagar på ditt konto om kunden väljer att betala med kort istället för Paypal. Det du får betala för är de olika appen som du kan lägga till på din webshop på ticltail.com. Men man måste betala för tilläggsappar på Shopify också! 

Så därför är ticktail.com vinnarna!

  • du sparar tusenlappar varje år
  • du slipper lägga ut pengar och du får  en fullt fungerande webshop!

Otroligt användarvänliga system tictail.com använder, lätt att navigera och lägga till nya produkter till salu. Nu är det bara din fantasi som sätter gränserna. Du kan sälja digital produkter så som digitala böcker eller kurser. Eller så kan du sälja fysiska produkter som du skickar iväg med posten själv. Eller både och! 

Varför inte tömma din garderob och dra in en slant? Något extra roligt som jag gjorde var att köpa till en domän till min webshop. Den heter www.vanessas-shopp.com och är en mycket roligare, proffsigare och billigare webshop än tidigare.