VEGO-MAGASINET intervjuar mig till sitt nästa nummer- ute 24 mars

Mattias Kristiansson är grundaren till Vegomagasinet, vilket är den ända riktiga 100 % vegan tidningen i Sveariket. En tidning som jag drömde om att få bli intervjuad! Gissa om jag blev lycklig när Mattias kontaktade mig för en intervju i deras tidning! Det var så roligt att höra honom berätta att han hade sträckläst min bok på vägen ner till Skåne under jul. 

Vi pratade i vad som kändes som timmar och vi kom sent till skott: intervjun! Det var ett sådant givande utbyte och han fyllde mig med inspiration för att fortsätta vägen till mina drömmar.

Jag fick ett exemplar av hans tidning idag och jag måste säga att I LOVE IT! Fantastiska produkt tips, som t.ex Oatly havremjölk för baristor som funkar lika bra! (Köpte hem sådan mjölk idag.) Massor av roliga mat och bak recept, men det som jag gillade mest var KOST & HÄLSA – De senaste rönen från forskningsvärlden. David Stenholt är specialistläkare i onkologi och ordförande i Läkare för framtiden.  Studiernas teman är:

  • Mjölkdrickande ökar risk för benbrott och förtida död.
  • Växtbaserad kost viktigare än protein för muskelmassa.
  • Växtbaserad kost minskar migränsmärta
  • Växtbaserad kost effektiv i behandling av diabetes typ 2
  • Med mer!

Vill du testa det miljövänliga alternativet till tidningen så kan ni ladda VEGO-appen i App Store eller iTunes.

Är du nyfiken på att lära dig mer om veganism och vet inte hur eller vart du ska börja så kan jag starkt rekommendera Vego tidningen som en början till veganism.

Mattias Kristiansson har även skrivit en kokbok som har fått jättefina recensioner och är på min inköpslista! (Du kan köpa hans signerade bok på länken!)

Ha en underbar VEGO dag idag mina fina idisslande kossor! Nu ska jag iväg och gymma!

Kramar!

Vanessa